«Noble Wine» skatlogs. Publicitātes foto

Vīna veikals «Noble Wine» Elizabetes ielā 33, Rīgā vēlas attīstīt savus skatlogus kā radošu platformu un aicina jaunos māksliniekus un dizainerus iesniegt priekšlikumus skatlogu noformējumam. Labāko skiču autori saņems 1500 eiro grantu skatloga realizēšanai. Dalībnieki var iesniegt gan īpaši konkursam izstrādātas skices, gan jau realizētus mākslas darbus, ko iespējams integrēt skatlogu dizainā. Konkursa termiņš — 31. augusts.

Ziņas Fold 30. jūlijs, 2024

«Noble Wine» piedāvā augstas kvalitātes vīnus no mazām ģimenes vīna darītavām, kas orientējas uz ražotā vīna kvalitāti, nevis kvantitāti un ievēro sava reģiona vīna darīšanas tradīcijas. Uzņēmuma tiecas ne vien nodrošināt izcilus produktus, bet arī veicināt vīna kultūras attīstību Latvijā. Skatlogu dizaina metu konkursa mērķis ir attīstīt «Noble Wine» veikala skatlogus kā mākslas platformu, nodrošinot dinamisku un mainīgu veikala interjeru un eksterjeru, kā arī sniedzot jaunajiem dizaineriem un māksliniekiem iespēju savas radošās ieceres īstenot vienā no skaistākajām un dzīvīgākajām Rīgas apkaimēm — Klusajā centrā.

 

Piedalīties konkursā var ikviena persona, kas sasniegusi 18 gadu vecumu. Konkursa dalībniekiem jāizstrādā skice diviem «Noble Wine» veikala (Elizabetes iela 33, Rīga) skatlogiem. Skatlogu parametri: 210 cm x 230 cm, dziļums — 60 cm vienam no skatlogiem un 80 cm otram skatlogam. Iespējams iesniegt ne vien īpaši konkursam radītus dizaina priekšlikumus, bet arī jau realizētus mākslas projektus, kas integrējami dotajā platformā.

Dizaina skices iespējams iesniegt līdz 31. augustam, sūtot uz e–pastu jana.ozolina@noblewine.lv. Pieteikumā jāietver:

  • projekta autora CV vai īsa radošā biogrāfija;
  • skatlogu parametriem atbilstoša dizaina skice, izstrādāta digitāli vai ar roku;
  • projekta nosaukums un īss idejas apraksts;
  • izmantoto materiālu raksturojums;
  • iepriekš īstenoto mākslas darbu portfolio tiks uzskatīts par priekšrocību.

Labāko ideju autoriem tiks piešķirts grants 1500 eiro apmērā savas ieceres īstenošanai — tas iekļauj gan mākslinieka autoratlīdzību, gan projekta īstenošanai nepieciešamo materiālu iegādi. Par projekta īstenošanas termiņu konkursa organizators individuāli vienosies ar konkursa uzvarētāju.

 

Iesūtītās skices vērtēs «Noble Wine» izveidota žūrijas komisija uzņēmuma izpilddirektores Annas Ļogkajas vadībā, ņemot vērā šādus kritērijus:

  • kopējais iespaids;
  • mākslinieciskā vērtība;
  • tehniskais izpildījums;
  • atspoguļotās tematikas aktualitāte;
  • atbilstība «Noble Wine» vizuālajam tēlam.

 

Plašāka informācija par konkursu un tā nolikums — «Noble Wine» mājaslapā.